Kledingbeurs Schagen

Het Arker Boetje afdeling Schagen organiseert kledingbeurzen voor mensen die minimaal te besteden hebben. De eerstvolgende kledingbeurs is op vrijdagavond 15 februari van 19 tot 20.30 uur. Zaterdag 16 februari is de beurs open van 10 tot 12 uur.  Deze kledingbeurs is het uitverkoop van de winterkleding. Voor elk kledingstuk betaald u € 0,50 tijdens de uitverkoop. Behoort u bij de doelgroep, kom dan gerust langs om u in te schrijven en aankopen te doen als dat nog niet gebeurd is.

Wij gaan werken dmv pasjes. Mocht u nog geen pasje hebben van onze Stichting dat zal daar een inschrijvingsformulier voor u klaar liggen die een vrijwilliger met u samen zal invullen !

De beurzen worden gehouden aan de Hoep 6 in de kapel van de Volle Evangelie Gemeente in Schagen. Voor info of het inleveren van kleding kunt u contact opnemen met Jan en Liesbeth Dros: 0224-217278 Info@vegschagen.nl